05 Apr, 2020
Text Size

jfml reference

Skal din virksomhed eller forening have en ny hjemmeside eller opdateret jeres nuværende, har Satri.dk erfaringen i at omlægge og opdatere siden, til et gratis CMS system som Joomla eller WordPress.

Fordelen ved at anvende CMS systemer disse er at, brugerne kan administrere siden nemt og uden særlige IT kundskaber, man skal blot kan bruge en webbrowser og tekstbehandling. Begge CMS systemer er gratis i anskaffelse, og kan frit downloades, og tilpasses egne behov.

Der findes flere tusinde forskellige tilføjelser af moduler og komponenter, Således man kan indbygge den funktionalitet man ønsker. De store muligheder for tilpasning, sikkerhed og funtionalitet gør dem meget velegnet for foreninger at bruge.

Opensource CMS- hvad er det?

220px-OpensourceCMS betyder "Content Management System" eller på Dansk Indholds Styrings System. Ideen er at man laver en "skal" der indholder hele sidens udsende, dvs. farver, tekst typografier, logo samt komponenter, dette bliver også kaldt template og styrer alt layout.

Styrken ved CMS systemet, er at brugeren skriver alt indholdet, og udfra opsætningen afgøres hvor indholdet skal placeres. Når man bestiller en hjemmeside hos Satri.dk, betaler man ikke for selve CMS systemet men for den arbejdstid der bruges på oploading af systemet på webhotellet, tilpasning af template (layout) samt de ønskede moduler og plugins man har behov for.

Hjemmesidens pris afhænger af den funtionalitet som siden skal indeholde, nedenfor kan du se en oversigt over de to mest almindelige typer Satri.dk fremstiller

 

Satri.dk anbefaler Joomla CMS. som er et af verdens mest fleksible CMS systemer og ca. 3% af alle hjemmesider i verden bygget på en joomla platform. Alt kan redigeres og betjenes via en webbrowser. Der kræves ikke særlige IT forudsætninger, dog er det en fordel at man er almindelig bruger på ex facebook, email og en teksteditor.

Satri.dk gennemfører altid undervisning af hjemmesidens administratorer, således de er godt rustet til at kunne opdatere deres nye hjemmeside. Undervisningen er altid en del af aftalen og indregnet i prisen for hjemmesiden.

 

info Kontakt os for yderligere information